säger godnatt nu!

hihi nu säger jag godnatt för jag är övertrött och då blir jag helt hyper med tanke på att fi ska till liseberg imorgon så måste jag nog vila ut mig + att jag har lite svårt att få i mig det som behövs för att orka en heldag. (alltså i mat- och drickväg..) jaja godnatt då sötnosar ! <3

tjosan i trosan :D

Imorgon är det GÖTEBORG + LISEBERG !! ahaa, så fett det kommer att bli, bara vår klass ! yes, en dag mer ledig än alla andra på skolan ;) hehe det gillas !

naaaaw

hihi tänkt, 2 år. med min baby, bara han och jag. i  hela år. fan vad fort det går, !:D
tyckte det vart så gulligt att det stod "stora händelser" också, men det är de ju !:)
jaja nu ska jag göra mig en kycklingsallad till imorgon, ha det !

tjoo,

har sovit nu ett tag, och har precis kommit hem från ica. hihi träffade min kompis my och hennes kille kevin där, haha stackarn visste inte vad hon skulle ha med sig till göteborg imorgon, putte :( haha hon hitta säkert något,m kolla hennes blogg btw : Mysnaglar.blogg.se ! hon är as grym på bygga upp naglar, + att jag ska göra det snart till skolavslutningen ! :D hihi, nu ska jag spela spel med mig själv för jag inte har något annat vettigt att göra :) pusspiss

hejhej bloggen!

nu är jag äntligen hemma från fängelset ! haha nej men det är sjukt hur tråkigt det kan vara i skolan, skönt att man snart slutar! hehe, nu ligger jag hemma hos mig och är as sugen på något men vet inte vad, har inget gott hemma.. ska nog köra upp till ica och handla tomater + kezo ! nice. JÄVLAR vad det är varmt ute, alltså skit. jag fick ta av mitt linne under min ena typ genomskinliga pösiga tröja från london.. hatar när man har för mycket på sig och det blir såhär äckligt varmt, alltså man klär ju sig efter vädret. "kläder efter väder"..
jaja idag ska jag nog inte göra så mycket ska bara fixa en uppsats och sedan ska jag väl inte göra så mycket, vill träffa min baby! aja får se , puss

jag får panik, saknar min pojk redan!

och vi sågs senast i morse... åh. kommer inte träffa honom förens onsdag natt :( jaja, får väl plinga honom och waina mer för honom ! haha. skojja men ska nog ringa honom och sen sova, hörs imorgon! om jag inte känner för att dra till baby (a) hehe. pusspuss

letar Iphone 4, ska fan ha en så jag kan.....

....t.ex. blogga när jag vill, och sånt ! pallar inte vara så handikappad! haha.
snart så, vänta bara.. hahaha!

min vecka !

japp så ser min vecka ut, just nu. kommer säkert något nytt.. men men, nu ska jag käka något gött och bara njuuuuta! puss

hej bloggen !

fy för. jag har haft mycket att göra dessa fem dagar.. först dansen, hann ju inte blogga där eftersom jag inte hade något data eler internet. plus att jag inte hade träffat min baby så mycket så jag har bara vart med honom! mysigt.
men nu så har jag internet plus data !:D haha, fast på onsdag kan jag inte blogga, för jag ska till GÖTEBORG :D
ska dit med min klass som jag nog sagt innan, men iaf fett nice ! haha. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss.
det får bli en gammal bild bara för jag ser förjävlig ut just nu...

puuh

är hemma nu, har hunnit stoppa i mig något också.. ville att min pojke skulle komma till mig men han kunde inte med bussar osv. det vart ingen som gick nu och sånt shit. bajsbussar. moget, men ja !:)
nu sitter jag i min sköna säng och ska snart tvätta bort smink + duscha osv. ska ringa min baby snart och säga godnatt :) tänkte att när jag får tid över vilket inte kommer bli nu i veckan för jag har dans både torsdag+fredag,lördag. och imorgon ska jag nog till min baby:D!! nice, men iaf då tänkte jag lägga upp vad jag köpt i london och vad jag SKA eller kanske få ?! aah, men men hörs väl kanske imorgon ! pusspuss

hej bloggen:D

ja jag är hemma från london nu ! eller ja inatt kom jag hem men jag längtade sååå efter min baby så jag orkade inte starta datan och skriva utan jag möspös med honom ist. (a) jag vart i skolan idag med men jag ska dansa nu så jag bloggar när jag kommit hem! pusspuss <3

godnatt och hejdå sverige/bloggen!

nu ska jag sova och så, vi hörs på tisdag om jag inte hittar någon data där och kan blogga ifrån! puss ha det bra i sverige !<3

naw!

min farmor o farfar är såå söta !:') när jag kom hem från skolan så låg detta på min säng!

i brevet låg där 200 kr, kanske inte är så mycket men det är alltid tanken som räknas!
i påsen vart där en banan, en snusklubba, ett paket tuggummi, ett äpple, ett choklad och en läkarol ask. naw!
"ha en bra helg i london.. kram fr. farmor o farfar" hihi naw!
nu ligger du back älskling ;)haha. skojskoj.

hejhejhejhejhejhejhejhej :)

sitter på Sv lektion och jobbar med So:n ?! jaja, sitter med cicci samtidigt, drygt med denna uppsats. jobba som en jude igår och den är fortfarande inte klar !:o sjukt drygt.. MEN jag åker till london om 13 timmar :D:D
det är nice !;)
hörs snart pusspuss

säger godnatt nu.

godnatt sötisar. just det, blir nog många inlägg imorgon kväl och så för jag ska nämligen dygna då ;) ska köra hemifrån kl 5 på fredag morgon ! haha godnatt !

trött chey efter packningen igår !;)

glömde säga att jag packa igår. fick panik när jag kom hem och såg detta !! haha.
vill ni veta en sak om mig som kanske inte så många visste, det är bara en sån grej jag gör. inget speciellt egentligen, men varje dag när jag kommer hem tar jag på mig nya mjukisbyxor + nya myströja.. varje dag, lovar! haha såhär såg jag ut efter en dag med spex + vanliga tråkiga lektioner! myskläder på, check!

så här såg jag och my ut på spex.

yes vi vart avatarer!
fast jag ville att mitt hår skulle vara brunt/svart just då för det stack ut somfan! haha, sen min färg på magen vart helt dålig :( men annars tyckte jag det vart coolt ;)
har massa andra bilder också, t.ex på tobbe,david,buddie, jp, tom, cicci, jessica, simon och viktor, ludde och linus och felicia.. haha
bildbomb!!!

ännu en dag där jag inte har hunnit blogga..

för denna jälva religionsupopsats! åh hatar den, men är nästan helt klar! skönt.. imorgon är det sista dagen i skolan sen åker jag till LONDON :D yey, as skönt att komma ifrån tråkiga sverige, även fast det kan inte är ett sol-bad ställe så är det ju här ifrån, + att massa shopping och goda restauranger ! mums.
jaja, sitter ju fortfarande i sängen med data + religionsboken i famnen och pluggar sönder. sjukt drygt, jaja ni ser liten dagens outfit ;) en rosa tröja från bikbok och en svart vanligt linne + mjukisbyxor! haha riktig plugg dag!
just det, tänkte slänga upp en bildbomd sen spex snart!
(man ser att jag skriver att inlägg) haha fail..

sitter och har iup lektion just nu.

pallar inte göra ett skit. har as ont i huvudet och i magen. mår illa. så lyssnar på musik och tänker. på allt. men mest på denna jälva uppsats. jäkla religionsuppsats. åh. den ska vara klar imorgon. IMORGON!?. hur fan ska jag hinna ?.
ja nu sitter jag här vet inte vad jag ska göra, försöker skriva men kommer inte på något bra! hinduism och buddhism. jag vet exakt ingenting om dessa två religioner ?... eller ?.. har vi läst om dessa innan ? nej det tror jag inte, hmm. nu får jag väl försöka skriva! puss bloggen!

nej nu ska jag nanna!

japp skola imorgon.... HATA HATA! jaja godnatt :)

naw!

naw, jag älskar dig min pojke (a)

WIHOOOO!


så jäkla nice! längtar somfan!

WIHOOOO!

så jäkla nice! längtar somfan!

WIHOOOO!

så jäkla nice! längtar somfan!

sorry för dålig uppdatering men....

jag har mått as dåligt idag.. idag i skolan hade vi spex ju, HAHAAH fyfan vad allas såg ut egentligen, haha fast jag och my vart nog mest förändrade ;) haha lägger in en bild snart så ni för se vad vi va för något !
Iaf när jag kom hem från skolan somnade jag i min säng, sen vaknade jag inte förrens ett tag efter, så nu har jag lagat lite oxfilé och pommes , super gott ! nu sitter jag här i sängen och lyssnar på musik :) hehe.

har iup och sitter o lyssnar på musiiik.

hehe, idag ska jag inte göra så mycket, ska bara vara hemma ! MÅSTE packa ?! jaja hörs när jag kommit hem :)

sitter hemma hos my

vi har fixat klart till spex, as kul ! haha, såsjukt roligt det kommer bli ! iaf vi fick dra en runda till C-syd, för vi behövde blå färg ;) hmm mer säger jag ej !Dock så ka jag säga att jag måste upp extra tidigt imorgon :( haha. ska snat dra hem, hööörs :)

hejhej, tillbaka i skolan...

sov hos baby till idag därför jag inte har kunnat blogga. men nu sitter jag i So salen och har as tråkigt, jag och my planerar vad vi ska vara imorgon på vårt spex-foto med klassen ;) ni får se imorgon vad vi ska vara !:)
ska till väla direkt efter skolan med my också så kommer inte blogga förens kvällen :) pusshöörs

precis duschat och gjort ve mig!

ska dra till pojkvännen nu ! har märkt att mina inlägg kommer upp efter ett tag när jag skrivit dem ? så det här kommer väl upp lite sent ? så är förmodligen redan hos min kille ?!;) haha iaf, vi ska bara sitta hemma och mysa, kolla tv / film kanske ? jaja ha det bra !

hehe snor älsklings data för att kunna skriva till er baby´s !

godnatt ;) hörs imorgon!

hej bloggen!

har varit hemma i ca 2 timmar men jag somna dirr när jag kom hem, hade as ont i huvudet. men nu är det bättre så ska snart köra till min pojke :) vi hörs imorgon !

sorry för att jag inte blogga igår kväll..

men jag kom hem så sent så jag bara precis duscha och smörjde in mig i lotion, är as torr på mina ben... :(
iaf nu sitter jag på So lektion, haha har märkt att jag alltid skriver So eller Sv lektion ! har bara tillgång till data där så ;) haha, nu sitter jag här med musik och snackar skit ! haha nej men vi snackar allt annat än So-religion..
jaja, idag ska jag förmodligen vara med älskling :D yes seya!

nu ska jag in till stan

och kolla BoIs - Hif. vet fan inte vilka jag hejar på ? alltså jag hejar på BoIs för att far min är tränare för min lillebrors lag. ( 98:or ) så då är man lite med där inne osv så jag hejar på BoIs men annars "hejar" jag på Hif i allsvenskan dårå.. eller heter det så ?... aja, nnu ska mor och jag köra och köpa glass sedan i och kolla matchen :D just det har dans ikväll också så kommer inte hem fråns halv elva. typ.pusspuss

uppdatering

ska inte till baby idag, så får väl städa igen....

haha sitter i skolan och josse...

spelar stress mot linus, hahahaa ni ska se hennes armar... hahaha!

hejsan

sorry bloggen för att jag inte bloggade igår(och idag?), men jag fick ett ryck och åkte till min farmor och sedan kom min älskling till oss, jätte mysig kväll. vi lekte lite med min vovve zack, han är så sjukt söt ! haha, glömde ta bilder osv. också.. tråkig jag är.. men idag har jag bara gjort ingenting. mår dåligt, har ont i magen och huvudet.. men men ska sova nu så går det över, ska till älskling imorgon också. hihi älskar när jag kan träffa honom, annars träffas vi bara på helger ju, inte kul.. Jahapp, annars är vädret bra ! hahaha. jag är trött. JUST DET! jag har rensat min garderob ännu mer, hihi. så nu har jag tre hela ist för två hela garderober. alltså mina kläder ligger i högar på golvet eller i min stol inne på rummet så jag fick ett ryck. nej nu jävlar! så nu håller jag på att ta bort min älskade smink-garderob för jag behöver den till mina finfina kläder ist.. fast ska ju ha en eller två hyllor till smink ändå (a) ajaj, nu ska jag sova är bara fööööör trött just nu! puss godnatt!

sova nu.

godnatt.

hahahahahah

jag fick denna "fågel" från McDonalds för typ 2-3 veckor sen när jag vart med josse och vici på C-syd den dagen och denna lilla fågel blev utsatt av josse för hon satt typ och spela den låt-grejen hela tiden ! så ja jag filma lite ;)

shiit

oj, det här är min killes lillebror micke och hans kompis som rappar, jag visste inte att micke sjöng bra! (han sjunger Vers 2.) jag brukar själv inte lyssna på "svensk rapp" men tycker han sjunger bra! lyssna och sprid?:)

haha nu är jag typ klar..

hann bara slänga i min lite spagetti o köttfärssås, men nu ska jag fortsätta ! puss

nu har jag hunnit lägga in lite saker i garderoben..

har bara en del kvar....
kläder som bara ligger på golvet...
i min ny städade/fullproppade garderob...
har även lite kläder som ligger i sängen där jag inte sover...
min andra garderob, även fullproppad..
det är delen övanför den på bilder övanför... mobba inte jackan den hänger där bland klänningar osv för den inte för plats någon annan stans !:D
nu ska jag fortsätta, have fun!

usch måste städa..igen.

fast inte på skälva rummet nu utan i min garderob !! O-M-G. det kommer ta evigheter.... ja vi hörs snart ni ska få se hur den ser ut snart ;)

tjoosan :)

är i skolan och har SO, fast blogga lite nu ändå. vi har precis haft gympa och vi sprang 100m, inte smart gjort. har ont i mitt knä sen typ 2-3 år sen ? iaf så nu kan jag inte gå normalt, går och haltar fram.. haha! hörs

nu äntligen, tack!

nu fungerar det igen, kunde inte se min inlägg inna men nu äär det fixat !:) sitter i skolannu och ska snart käka lunch, ska dra och handla glass sen med elin! mums.. hihi hörs när jag kommer hem!

jag blir less på sånt härrrrrr !

åh nu vet jag inte ens om ni kan se detta ?! men iaf, något har hänt så mina inlägg syns inte. men det står att dem är publicerade... blir så trött på sånt här, iaf så ska jag "sova" nu. pallar inte datorn längre,. men men puss godnatt!

hahaha söt jag är..

en flipp bild (som vanligt, asså jag kan aldrig vara seriös när jag tittar i speglen. eler bara när jag ska ta bild för att "se bra ut" annars gör jag alltid miner...)när jag vart på C-syd med josse & Vici.. Just det jag vart ju i stan och klippte mig i lördes, igår.. det blev AS bra, blir aldrig annars nöjd, men blev de nu ! + att jag har "rastaflätor" nu på sidan, 3 st. innan hade jag ju så att Anna gjorde dem på mig men nu fixa frissan det ! niiice :D nej nu ska jag sluta snacka och ska ta något att dricka... men jag är ju så snäll så jag tänkte göra lite reklam och länka mig gangster polare's blogg här, www.piinball.blogg.se.. läs den och have fun! haha jag tycker den är rolig, fast det är en kille ju och han lägger inte ut dagens outfit osv som jag t.ex. (a) men ni kan ju läsa den :D hörs snaart.

haha oj !

jag kom hem från dansen vid 7 typ för jag stannade och prata med josse, sen när jag kom hem fixade jag mat och sen hoppa jag in i duschen.. och nu är jag klar.. haha har stått i duschen sen halv 8. men det är sjukt nice ! haha, åh jag har sån ångest, jag har en MASSA kläder men inga jag känner för att använda.. känns som om jag använder samma varje dag.. fast det gör jag ju inte men åh. jag vill ha så mycket pengar så jag hade kunnat köpa en outfit till varje dag sen slänga/ge bort kläderna nästa dag. fan vad nice. fast lite ångest om man inte hittar något samma dag liksom för jag är sån som inte kan välja kläder dagen innan utan jag måste välja typ 1 min innan jag MÅSTE dra, allså i sista sekunden... haha ;) aja, ska rensa min garderob och slänga/ge bort en hel del kläder som inte passar,gammal som jag inte använder eller inte snygga !:) jaja nu ska jag pyssla om mig själv lite snabbis med lite kaffe och ska smörja in mig med min lotion.. japp ! pusspuss

hej bloggen

nu är jag hemma från konfirmationsfest osv.. haha lyckad kväll är det ända jag säger ;) och att jag har världens goaste & bästa pojkvän ! hahaha. jaja men nu ska jag dansa så kan inte blogga undertiden bloggar mer när jag kommit hem ! pusspss

hej bloggen

nu är jag hemma från stan, har vart och klippt mig och sen gick jag i lite affärer.. handla inget för först så glömde jag alla pengar hemma + att jag spara en massa till LONDON :D hih, nu ska jag göra ve mig för nu ska jag snart på kusses konfirmation och sen vidare till älskling lillebrors konfa.. mycket konfa idag.. jaja vi höres !

nu dra jag

pusspuss

mer nytt, från tranemo med anna

Konjak och sprallan ( hennes hästar dårå -.- )

här är en video när anna rider "terrängen" med konjak och videos med sprallen men men det är bilder med henne också :)

 

innan dressyren ;)

precis i starten till terrängen! ( anna är den mest vita hästen ):D

och starten på terrängen med sprallan, + det är inte jag som skriker "kom igen anna", så ni vet (a)

och sen har vi själva hoppningen här på video...

 

 

 

sen har vi lilla konjak här, när anna rider terrängen med honom.. haha han hoppar så roligt över ! sen är han så stark så anna inte kan hålla igen honom utan han får springa så fort får det älskar han..tro mig det gör han ;)

 

ja och sen har jag bara två bilder på konjak och det är innan dressyren
japp det vart nog allt, tror jag. har inga bilder på mig/anna för vi jobba hårt hela dagen/dagarna.. haha sant.:)

just det !

glömde ju lägga upp bilder på min "byxdress":

bjussar på en bild innan jag ska göra ve mig!

haha, inget smink men nu ska jag sminka mig för jag ska köra till min baby nu. snart. när jag är klar om en timme typ ;) haha, ja men vi hörs när jag dra typ ! och sen imorgon kommer jag inte kunna blogg för jag ska på två st konfirmationer.. jaja vi hörs snart !

varför ska jag ALLTID somna efter skolan ?

haha jag har märkt eller jag märkt o märkt men jag somna ALLITD när jag kommer hem från skolan.. haha och jag tycker inte vi har så mycket i skolan, tycker nog mer där är mycket liv ( alltså att det är många som skriker/pratar osv. samtidigt ) haha, eller jag vet inte ;) idag ska jag hem till baby tror jag, har inte pratat med honom för han jobbar ! aja, seeya !
sötnosar !;)

har SO och pallar inte riktigt jobba..

hehe ;)

HAHAHAHAHA!



                               

yeah'

                                                   

dansat + duschat och har även hunnit äta !

jepp nu är jag hemma och ligger ny duschade osv i min sköna säng ! jaja ska sova är helt slut efter ett pass med "afrikansk dans" haha, ja kanske inte den bästa dansen för mig men det vart grymt kul att dansa ! haha godnatt !<3

är hemma från C-syd nu..

vart ju där med evelina, vi hittade present till min och hennes killes lillebror.. haha så konstigt det lät ?! iaf, hade jätte roligt ! och jag ska dansa ikväll mellan 20,45-21,45 så kommer inte blogga då ;) men nu ska jag äta ! pusspussspuss

Svenska lektion, simon dampar...

hahaha ;) hörs senare !

älskling 18år !


wiiihoo!!!/usch...

det är helt sjukt hur mycket jag längtar att åka till london ! sjukt länge sen jag vart utanför sverige känns det som, fast det vart förra sommaren.. med det är länge sen ! haha. nej nu ska jag sova för jag mår bajs illa, asså vafan är det med mig mår dåligt/illa varje dag.. förut hade jag bara skallevärk rätt ofta men nu har jag ju glasögon så...ja nu har jag inte det längre utan nu ska jag må illa osv. usch. men men ska sova vi hörs imorgon puss !

sitter och kollar vart man kan shoppa osv..

i LONDON ! yeah, längtar somfan tills jag ska åka ! kommer bli riktigt kul, så nu ska jag kolla vidare vart man kan shoppa och sånt !:D

ännu en dag när jag..

inte pallar blogga så mycket, jag somna när jag kommit hem från skolan och vaknade typ nu för en timme sen.. men imorgon ska jag till C-syd med evelina :D så jag kommer att skriva err inlägg innan 4 och sen bloggar jag inte mer fråns på kvällen.. jaja nu ska jag tömma diskmaskinen för vem ska annars göra det liksom.... jaja, ha det!

sitter på So lektion

med simon, och jag orkar inte jobba men här har ni en bild på min käre vän simon :

ska sova nu..

godnatt bloggen ! hörs imorgon efter skolan.

mår så dåligt så jag kan böla.

ueeh.

yeeah!


sorry för att jag inte har bloggat..

igen.. men har verkligen inte orkat, mår as dåligt just nu också så.. men ja, ibland är det faktiskt jävligt skönt att blogga, men kan typ skriva precis vad man själv vill utan att någon egentligen ska lägga sig eller ja jo om folk kommenterar men de kan man ignorera liksom, det kan man inte har i verkligheten för där är alltid någon så är emot det man säger, sen kanske man inte bara vill sitta och "prata/skriva av sig" till någon, visst andra kan ju se vad jag skriver nu ju men inte på samma sätt som "live".. det är jätte skönt, egentligen skulle jag kunna ha min blogg till just för att skriva av mig men när jag väl började blogga tyckte jag det vart rätt kul, så ja jag fortsatte..
nu ska jag sätta mig vid tv:n och ta något litet att äta och tror jag ska ta en kopp kaffe, om jag orkar göra kaffe. annars får det bli jucie.. haha lata-tjejen här. ;)
ööh vad det är mycket i skolan också, vi har matte Np på torsdag och jag är typ nervös ?? bara för att min lärare sa att han trodde på ett VG till MIG? känns dumt att säga detta men jag är liksom inte den bästa på matte och verkligen hatar det.. så nu känns det liksom som man ska göra honom "besviken" typ, känns helt sjukt ! haha.
vilka problem jag har, verkligen.
men en nice sak är att min "mentorsgrupp" (vi är typ 12 st) ska åka till liseberg den 1:a juni !:D
sjukt kul, + att det bara är vi och inte hela nian, utan bara vi ! så jävla coolt av oss, ingen annan ska iväg.. för vår grupp är bäst ;) haha -.-.. vi har haft två discon för småglin ;) och har nu fått ihop en del ! grymt bra jobbat, tycker det är kul att ALLA i mentorsgruppen har engagerat sig och ingen har liksom "åkt med på ett bananskal" om ni fattar vad jag menar ?!
haha, så överlycklig..
nej men det är faktiskt kul att vi kan göra något kul själva för detta hade inte hela nian kunnat göra för vår skola är fattig..typ.. haha!
nej nu ska jag sätta mig vi tv:n som jag sa innan, glömde skriva att jag köpt gott gott till mig för jag känner mig sjuk... hihi, just det !! HATAR detta jävla väder, fan att det ska regna och sånt.. jag vill ha sol & det väder det vart innan! haha puss hörs!
(är en gammal bild för jag har köpt exakt likadant men orka inte fota !)
saknar dig soleeeeeeeen! kom frammmmm!

RSS 2.0