Jätte sorry för dålig uppdatering !

men jag mår SKIT! så jag ska sova nu, har varit med johanna hela dagen och färgat mitt hår. det blir grått ?! jaja, godnatt!

hemma men ska sova....

är as trött, har hosta + ont i huvudet  o magen... iaf så kommer bilder + video upp imorgon eller något :)
hörs imorgon !

nu drar jag och anna till crossbanan!!

japp, vi hörs sen!:)

gööööööööör ve mig!

heheh står framför speglen och gör ve mig samt sjunger ! :D

inte bloggat på 3 hela dagar...

fy på dig julia.. nej men jag har inte haft tid eller orkat.. har varit (som ni vet) hos min farmor lör-sön, sen sön-mån vart jag hos min pöjk. sen kom jag hem i måndes men då vart jag med anna och red hennes pollar och sen somna jag när jag kom hem vid 10 typ?! jaja sen igår drog jag hem till farmor igen.. puh.. men nu är jag hemma och sen vid halv 6 ska jag och anna dra till saxtorp och kolla på cross.. wihoo -.-... hahah skojja, men iaf så jag kommer lägga upp bilder sen också :) kanske en video`?! hehe, nu ska jag käka glass för den hääärliga solen är framme!  pusspusspussspusspusspusspussspuspsusspsuss

puuuh.

ohh nu är jag ÄNTLIGEN klar, fan vad jobbig hon är att sminka !! haha. nej men det blir jätte bra, hon ville testa en nu frisyr så det gjorde jag på henne!
här kommer bilder på både far o mor innan festen:
As fet päls, vill också ha :(
Snyggast i glasögon eller inte ?
haha, klar för att åka :)

jag ska köra till min farmor nu så jag kommer inte blogga under kvällen och förmodligen så kör jag till min pojke imorgon och han har inte internet (suck..) så ja, men vi hörs KANSKE imorgon :) pusspuss så länge!

Nu börjar jag!

nu ska jag fixa mor, hörs när jag är klar. tar före och efter bilder !

hejhej

hej bloggen, nu sitter jag hemma hos mig och lyssnar på musik, har precis kört hem från min kille. sov där igår natt, efter att jag varit med först anna på Centersyd och sen johanna&anna hemma hos anna och färga mitt hår, kommer förmodligen upp bilder sen. Okej, idag har jag inte ett skit att göra ingen är hemma eller så är de sjuka... Iaf ska sminka min mor för hon ska på fest, kommer nog upp bilder sen ;) jaja, nu ska jag lata framför datan och lyssnar mer på musikkkk!

buhuh.

hej bloggen, har mått så dåligt i dag så jag gick och la mig direkt när jag kom hem innan idag, fast sen vaknade jag och då kom mamma hem o vill att jag skulle färga håret på henne så det gjorde jag. Nu dampsugar hon och jag sitter vid datan :) hehe, bloggar senare. om jag inte somnar...

hemma efter en lång ute dag..

haha lång vart den nog inte men ja, jag elin och simon stack ut och sen körde simon hem så jag och elin körde till tobbe och träffade jönne där med. sen har vi bara glidigt runder osv.. Nu ligger jag i min säng och ska faktiskt sova... mår dåligt idag igen, kanske ska börja med att skriva när jag väl mår bra för det händer ju fan aldrig.. jaja, ha det bäst pösspöss

jaha så gick det med den planen...

simon & söt elin kommer till moi nu, blev inte att slappa. men lika kul :D vi ska väl hitta på något, vad vet jag inte så det blir väl uppdatering snart igen !:)

wallaballa

hejhej bloggen. sitter just nu i mitt vardags rum och tittar tv.. ska käka n¨got och idag har jag bestämt att jag inte ska göra ett skit. bara ligga hemma och mysa med mig själv ? hihi. hörs senareeee

drar nu, pusshejs

som sagt så drar jag nu :) hörs imorgon efter skolan !

tjosan!

hejhej, har kommit hem från skolan nu och har hunnit städa lite. idag så sticker jag hem till min farmor (a) så det betyder att jag inte kommer blogga fråns imorgon efter skolan :( aja.
Bloggar väl något lite (typ hejdå?!) innan jag sticker :) pöss.

natti

går och lägger mig, hörs efter skolan!

jag bara måste säga ifrån.

herregud vad trött jag blir på folk som inte fattar ett skit, t.ex. som nu den unga mamman Micahs.se. folk sitter och skriver att hon är världelös som mamma och att hon inte kan ta hand om sin dotter kelly, Micah har sagt många gånger att när hon för en gångs skull är ute med kompisar så har dottern sin egna tid med sin pappa kevin!
Nu har någon person skapat en facebook sida som kallar sig "rädda kelly" vilket jag tycker är fullkomligt IDIOTISKT!
herregud, ni vet inte,jag vet inte, INGEN vet hur micah är som mamma förutom dem som står micah nära. Om det vart någon som vart bra kompis med henne som hade skapat gruppen hade varit fine! men fan inte folk som bara tror, tror att dem vet så mycket! hon skriver ut vad hon för det mesta gör om dagarna. Vem vet om hon missar att hon varit ute och gått med kelly eller om hon gick ut och fika ? ingen av oss "Läsare" vet. så sjukt patetiskt att sitta bakom sin data skärm och skriva hur micah är som mamma!
Här nere ser ni bild på vad facebook gruppen har skrivit!
Usch hatar sånt här,sitter och stör mig på att folk ska lägga sig i utan att veta tillräckligt! jag läser Micahs.se varje dag och jag märker inte att hon på något sätt uttrycker sig som en dålig mamma, visst hon skriver inte ofta att hon är ute med sin dotter men det inte alltid hon uppdaterar varje minut, om man då är smart så kanske det plingar till i huvudet och " ahh hon kanske gör något med kelly?" men kanske sedan inte skriver ut det, kanske finner sig upprepande eftersom hon kanske gör detta ofta eller hittar på saker med kelly varje dag? vem vet? ingen. jag sitter inte och säger att micah är en super bra mamma men inte sitter jag och säger att hon är en dålig mamma. för jag vet inte tillräckligt mycket om det, det jag uttrycker mig med är att jag finner detta om t.ex. med fb-gruppen väldigt idiotiskt eftersom folk inte vet vad dem håller på med!tycker även micah är stark som tar emot en del skit hon för det mesta inte förtjänar. japp det vart allt jag hade att säga tack för mig :D

sorry för dålig uppdatering men....

... jag har haft mycket att göra idag, efter jag sluta skolan drog jag in till musiken och slutade kl halv 6, efter det drog jag och kolla på min lillebrors karate träning, haha... sen hem,käka och nu här :)

för mycket för lilla mig i helgen eller ?

hej bloggen, är heöt slut efter helgen,har inte haft någon lust alls att blogga i heller under helgen. så jag har väl haft en "bloggpaus" dårå.
men lite kort vad jag gjort, I fredes stack jag och sötnosarna evelina o johanna till Center syd. sen vidare till min kille och sov där, i lördes stack jag hem vid 9 för att byta kläder och göra ve mig för kl 11 så stack jag och baby's familj och några fler till jägersro (Olympia travet) och vart sånna VIP grejer så vi kolla stallen och pollarna ! sedan efter det vid 5 drog vi hem, käkade och spela kort. jag hade sjukt ont i magen och huvudet, men vi gick och la oss vid 1 kanske !? så jag och älskling sov till klockan 3 idag.. hmm jag har dans kvart över 5 till kvart över 6 på söndagar. så det vart bara att gå upp och käka sen dra hem och vidare dit, puh. sen nu har jag ätit kollat Solsidan och ätit en as god efterrätt jag gjorde, jordgubbar+vanijglass!
ja nej nu ligger jag i sängen och ska sova eftersom jag har skola imorgon -.- hatar det. jaja, godnatt!

ööh orkar inte göra något!

ligger i min säg och deppar. känner mig helt tom.öh.. jaja jag orkar inte skriva mycket mer blir väl något godnatt typ när jag lägger mig annars så hörs vi imorgon. just det slutar som vanligt imorgon efter det ska jag Evelina o johanna dra till center syd, fast kan inte shoppa just imorgon så ska kolla ut vad jag vill ha och sen köpa det nästa vecka (a)
haha ja godnatt om vi inte hörs sen!

sitter i min säng.

japp sitter i min säng och har absolut ingenting att göra.. ska plugga sen förresten men det gör jag sen. har ett as stort prov imorgon, fett segt. haha!

walla

just nu sitter jag hemma hos mig efter att ha kört min kära vän josefine hem till henne, hon älskar det. Det gjorde jag bara för att hon ska åka till österrika och åka skidor i en hel vecka ?! Kommer bli helt tomt utan henne, alltid alltid hon som skratta ! haha för gullig.. aja nu ska jag äta en god bakelse som far min gjort, sen stoppa i mig något annat också.. haha hörs sen!

godnatt då

nej nu ska jag sussa, orkar inte hålla mig vaken längre. ska nog ligga och smaska på godis !(a)
imorgon har vi gympa i skolan, usch. jaja, tänkte för en gångs skull plugga till tysk läxan faktiskt.. lite ovanligt, men måste ta tag i det nu!:)
aja, puss godnatt!

buhu tråk tråk tråk åter tråk.

---------------------------------------------------------------------------

ätit mig tjock & mätt !"

japp , nu har jag stoppat i mig nästan för mycket mat,men jätte gott ! har faktiskt ingenting att göra, ska nog gå igenom min garderob och hitta någon fin outfit till helgen,(lördag).. saken är de att jag hatar alla mina kläder har inget roligt i min garderob och har inte pengarna just nu till att köpa nytt. sååå dött. aja, ska sätta min och ta en frukt innan jag börjar, gud vad jag äter ? har aldrig i hela mitt liv ätit så här mycket som jag börjat göra nu den senaste månaden. sjukt. jag är fan hungrig hela tiden !?
mor fråga typ hela tiden innan om jag hade anorexia (stavning?), jag fick bara inte i mig maten + att den satt sig inte på min mage eller någon stans vilket det fortfarande inte gör, men nu ser hon nästan hela tiden att jag verkligen äter!

jahapp, illa mår jag också.kan vara för jag åt så mycket.. haha!

mat.

ska käka nu, puss hej pussilililililililipuss puss :D

wiiii :D

nya skor ! galet roligt att handla skor, fast köpte ju bara ett par vanliga converse !:)
fast en sak jag hatar med converse är att ibland ser dem ut som clown skor, typ as långa på vissa.. tur inte mina vart de ;)

Nu drar jag och min kära mammsi till stan!

hörs när jag kommer hem , pusspuss

:((((((((((

jag hatar att tömma diskmaskinen.. men någon måste göra det. BLÖ!

sjukt.

haha jag och några till satt över i skolan idag, vi slutar alltså 11:40 och sitter kvar i skolan till 14:00...hmm stud. nej men det vart kul !
Nu sitter jag hemma hos moi och gör varmamackor! hihi gött.. ska även tvinga min mor att åka in till stan med mig och titta på nya skor :) aja, hörs senareeee

går o lägger mig !

puss godnatt, imorgon ska jag nog fynda ett par skor :) höres!

usch, mår dåligt..som vanligt.

japp rubriken säger allt!

åh vad glad jag blir !

blir ju på SÅ mycket bättre humör när far ringer och säger att det ska komma snö nu i vecka !! åhh IRONI! hatar det, det ska vara vår nu, man ska kunna klä sig sött inte en fet vinterjacka att gå runder i... hoppas av hela mitt hjärta att de väder-blablabla har fel!!!!

nfodsibgeiowbgioebgoeiq

nu har evelina stucikt och jag sitter o lyssnar på musik.. mår illa också, jaja..
Nu tänkte jag sätta mig vid tv:n och typ se om där är något kul. tror inte de, för de är där aldrig! happ, hörs !

stan med evelina

har varit inne i stan med evelina idag, nu ska vi hitta på något hemma hos mig !poss

godnatt folket

japp ska lägga mig nu, puss!

vill ha nya kläder !

sitter och väntar som en dåre tills det blir den 25:de mars då jag får mina pengar :D
ska snackis med mina sötnosar om de vill med och shoppa, ja josse jag vet att du läser min blogg & ja du är en av dem ;)

favorit

nu ska jag sjunga..ännu mer :D

oups somnade framför tv:n

haha jag somnade framför tv:n innan när jag kom hem, men nu är jag vaken och ska åka till min musiklektion! hörs sen vid halv7 :)

nej nu går jag och lägger mig !

godnatt sötisar! slutar 11:40 imorgon, hörs då! puss

åhh vad jag längtar !

ska snart fixa mitt hår..så det ser OK ut, det gör de verkligen inte nu...hihi

.

precis ätit och pratar med  baby i tele!

njutarN

håller på med maten, blir mysigt sen med fruktsallad och mina bakta kakor, något gott att dricka till! hihi gott.

hoppsan..

haha, jag hann inte blogga för att jag bakade innan idag och sen skulle jag till dansen så jag fick skynda mig och köra dit.. sen nu för ca en halv timme sen kom jag hem och då la jag mig i badkaret tände små ljus, så nu är jag färdig!:)
ska snart äta också, vet inte vad faktiskt.. hörs

solen!

älskar solen, den har till och med orkat titta fram idag! härligt, gör mig på bättre humör!

godmorgon

precis vaknat, mår skit. pallar inte göra något idag, ska nog bara ligga hemma och slappa. det blir nog dans senaare ändå om jag orkar. har en sån dag när man inte pallar göra ett skit..
aja, ska gå och lägga mig vid tv:n nu och kanske äta något!

sliten och trött.

Har varit hemma nu ett tag, kolla melodifestivalen.. Hmm, Erik vann.. ja kanske vart rätt låt. inte vad jag tycker iaf, nej nu hade jag tänkt gå och lägga mig efter en hel dag med en tosig tös. hihi för söt unge är hon!
vi höres, pusspuss

höhö stress.

godmorgon, det blev att jag körde till min älskling igår. så nu har jag precis kommit hem och ska göra ve mig, ska vara i torp kl 11.. jag vet inte hur mycket jag kommer blogga idag, men vi får se. pussheJ!

pojkvännen/inte pojkvännen

kanske drar till min pojke nu, vet inte men vi hörs mer imorgon ! puss godnatt eller ja..

öhhh!

Vad fan ska jag hitta på? hjälp.. ligger bara i sängen och gör absolut ingenting..!

höhö

hihi, vet inte vad jag ska hitta på idag..

tjosan hoppsan

hej, nu sitter jag på mitt rum lyssnar på musik som vanligt, ska käka något sen ska jag hitta kläder och packa tills imorgon.. Ska passa min lille kusin louise med min andra kusse Annie! hihi.. kommer mer uppdatering om ikväll senare:)

mmm.

TRO DET ELLER EJ men julia johansson har varit ute och sprungit idag, försökte se om det gick bättre att röra på sig nu eftersom jag ha sjukt ont i magen men det hjälpte inte...så nu har jag duschat och precis fått massage, så himla skönt. känner mig lättare nu, haha.. ska lägga mig nu så jag orkar skolan imorgon :)
usch mår bajs..moget.  aja, hörs Imorgon.pöss
underställ eftersom jag vart ute och sprang....

blöhblöhblöh.

mår illa!! vet inte vad jag ska skriva så slutar här!!

pussssssssssssssss

ska laga lite mat nu, vet inte vad jag ska ta och äta.. hmm, kyckling blir det, fast egentligen ska det vara till imorgon (a) haha, nej vi hörs senare!

hej alla

hej är hemma från skolan och ätit lite, ska plugga och även hitta på något så kommer inte blogga sååå mycket idag. pösshej!

jag går och lägger mig...

hejdå är så sjukt trött och mår illa så jag lägger mig i min stora sköna säng.. ska ringa älsklingen också! pösspöss!

hmm man börjar undra...

hahahaha såhär ser en tråkig SO+ IUP lektion ut för mig, även josse och robin!
passat som mussla kanske ?
flipp bild, men det bjuder vi på ;)

usch vad är det med mig...

åhh vad jag mår illa hela jävla tiden! vad är det med mig?:( jaja, har varit hos anna idag och spelat wii! kulkul, men nu har jag fått i mig mat, jo just det det är konsigt med att jag mår illa för det är inte att jag typ har ätstörningar för jag äter mycket, mer än vad jag gjort innan... jaja nu sitter jag vid datan och blogga såklart. Men ska ta en kopp te eller kaffe får se, vilket går snabbast? te tror jag..

byebye

usch mår så dåligt så jag går och lägger mig nu, vi hörs imorgon.

jag är tillbaka !;)

hej på er! idag har jag tid att blogga eller ja just nu för jag mår sjukt dåligt...har jätte ont i magen & mår illa, aja..
har ju inte bloggat på 2 dagar för jag har varit hos min bästaste pojkvän som jag älskar så sjukt mycket!
men nu är jag hemma och kan blogga, gick i skolan till 1 idag. alla andra slutade 11:40 men jag satt kvar och jobbade på Bp:n *stolt* OCH jag lämnade in den idag :D dock så såg jag att min jämförelse inte kommit med så ska skriva ut den och ge henne imorgon! nej nu måste jag sätta mig och kolla på hk:n alltså hemkunskapen för vi ska indreda en hela lägenhet och skriva summan av allt vi köpt osv. fast vi har en budget på 35,000 kr.. är inte det lite för en lägenhet egentligen? aja, det är faktiskt skit kul, ÄLSKAR att inreda! ska även skriva lite idrott, skulle vara inlämnad för ett tag sen men båda jag och ida har varit sjuka, men nu jävlar är jag snart klar!:)
Nej nu ska jag inte sitta och säga att jag ska göra en massa sen skita i det för jag inte orkar så nu ska jag gå och göra det.. förresten det vart as fint väder idag! gillas somfan, syns att våren är påväg!

hihi jag påväg hem ifrån skolan!


fortfortfortfort...

nu måste jag skynda mig, ska hinna fixa håret nu igen... sen måste jag ta kläder till dansen, packa för att jag ska till älsklingen & sen farmor+farfar imorgon, ja vi hörs kanskekanske senare!

före..under tiden..efter..

så ja, nu är jag klar med mitt hår. det vart så att en kompis till mig sa att man kunde bleka sitt hår med hjälp av shampoo + citron och sen då ha det i håret i 30 min (man ska ta i allt i håret när de är torrt), så jag bara var tvungen att testa det.. så sähär blev det :
Helt ärligt så tyckte inte jag det blev så jätte skillnad, men pytte lite ;)

AHHH!

det kliar satan! jävla citron..

nu ska jag fixa mitt hår!

japp nu fixar jag det, kommer före & efter bilder sen:)

tjodelololooooo

så Nu har jag ätit och ska jag duscha, sminka mig, sen ska jag göra en lite sak med mitt hår !:)
men det får ni se senare, just det tror inte jag kommer kunna blogga under kvällen och inte under morgon dagen heller, för ikväll ska jag till min pojke och sen imorgon ska jag till min farmor+farfar, de vill säga att jag inte har något internet där och eftersom jag inte har något mobiltbredbad än.. ett måste att fixa det!

vår?!

åhh jag vaknade av att solen sken in i mitt sovrum.. både mysigt men jag ville sova längre :(  haha, nej nu ska jag gå och äta något, ska dansa idag också men jag orkar fan inte.

godnatt folket.

nu lägger jag mig efter en rolig kväll, men det vart en sak som inte vart lika rolig.. min söta kusin louise somnade i soffan och sen hörde vi en smäll & sen ett skrik från henne.. sen då hennes pappa springer i till tv rummet och hämtar henne, hon gråter och sen säger han " Anna, Anna det är blod" (anna är louises mamma) vi bara va?! och sprang in till toan.. Aww så jävla synd om henne, hon fick ett fett jack i hackan så vi stripsa det och så..
jaja, sötnosen då.. Men hur som helst så ska jag lägga mig nu, det blev inte att jag åkte hem till min underbaraste utan jag sover hemma hos mig ist! Fast han kommer till mig imorgon bitti.. ja nu ska jag sluta skriva(babbla?) så vi hörs imorgon, pusspuss

sgjlthdsriosbo

orkar inte skriva något just nu, bara att de flesta har åkt och jag ska lägga mig snart. eller åka hem till min älskling.
aja, hörs kanske imorgon om inte josse gästbloggar igen ;)

HAHAHA!

hahaha läste just josses inlägg, hahaha 65 år och bönder !
jaja, det stämmer det hon skrev Ida,Johanna och Josefine kommer kanske till mig ikväll efter melodifestivalen, nu har vi kalas för lillebror! puss hej!:D

Josse gästbloggar!

Hejhej!

Josse som skriver för Julia ligger i sängen hemma hos sin kille ute på landet, bönner som de är.
Jag snackar med henne samtidigt och enligt hennes kille har vi snackar i 50 år, alltså är vi 65 år nu. Livet går fort när man har roligt. Jag kommer inte kunna skriva så mycket för jag måste snart sova middag och sedan blir det att fortsätta sticka en kofta tilll barnbarnet samtidigt som man tittar på andra chansen i melodifestivalen. Någon som vet om Lasse stefan gick vidare? Jag hoppas verkligen det, riktigt stiliga grabbar det där.

hehe, ikväll blir det faktiskt melodifestivalen. ida och johanna kommer hem till moui om hon någonsin svarar mig sedan sticker vi nog vidare hem och terroriserar Julias familj. Mysig lördag :D
Vad kan man mer skriva? Jo, solen skiner! Våren är påväg! våren är bra för då kan man ha snygg skinnjacka/ trench coat och en snygg ringhalsduk, heter det så? jaja, tror alla fattar vad jag menar. Tycker det ser så mysigt ut. Men sen när det blir varmare får man slänga av sig halsduken :(
Men då kan man ta på sig ballerina och snygga klackar :D

hörs kanske någon mer gång :D
pusssssssssss hej!










nu drar jag!

hejdå, nu sticker jag till min älskling!

GRATTIS TILL MIN LILLEBROR!

idag fyller min söta lillebror 13 år ! gammal bild men fortfarande lika söt! hahaha grattis melker!
jag och melle påväg till malmö med familjen! och ja..vi är knäppa:)


wiiiii

sorry, men har inte haft tid till att blogga. ska städa nu iaf, sen hem till min sötnos !:)
Vet inte om jag kommer blogga när jag är hos honom men vi får se! vi hörs innan jag drar,pöss

godnatt töntisar :)

nu har jag ÄNTLIGEN pluggat klart... uhee vad tråkigt det är! så jag tänkte gå och lägga mig nu! ha det bra, pusspuss

Plugga

nu ska jag plugga satan, hörs senare !

just det !

Mina kompisar emelie & bella gjorde ett nytt hål i mitt öra idag! eller ja emelie gjorde lite sen vart hon tvungen att kalla på bella, hahaah så söt !
blev faktsikt nöjd, men ska ha fler sen. det ser lite tomt ut eller ja ni fattar.:) 
LOVE-örhängena har jag fått av min underbaraste pojkvän!♥

hemma igen.

det blev inte mycket shopping som jag hade tänkt, blev bara en present till min kära lillebror :) haha, Nu  ska jag gå o äta, pöss.

shoppa nu!

nu drar jag och shoppar , hörs senareeee

hejhej

hejsan, hann inte blogga imorse :( men nu är jag hemma och ska nog äta + titta tv.. Måste jobba på bp:n, är nästan klar med det står helt still, tänker bara på min älskling (a) hihi *ler* Snart är det fredag så då får jag träffa honom!
hehe, aja nu ska jag gå hörs sen!

sängen kallar!

nej nu ska jag gå och lägga mig annars kommer jag inte orka skolan imorgon ! pusshej

min mick fungerar inte....

buhu, den fungerar inte :( dem hör mig knappt , får sitta och skrika.. haha!

skype just nu !

skype nu med Evelina och några andra !;) knäppa..

jag älskar min pojke!♥

Eftersom jag inte har något att göra tänker jag sjunga lite! ska nog ringa eller be min älskade pojke att ringa mig :) hörssenare

Whip my Hair!

det blev inget med naglarna jag orkar inte ta mig upp ur sängen :(.. ska nog försöka ta mig upp och käka något gott.. har bara lega i sängen och lyssnat på Willow Smiths låt " Whip my hair ", riktigt bra!! Hon är bara 10 år ?! Riktigt grym stil!
aja, hörs snart !pöss

jippi!

Nu har jag bestämt mig för att sluta plugga och gå o fixa mina naglar ! det förtjänar jag just nu! stackars mig*hihi*..

inte okej..

...att sitta och behöva plugga när man mår såhär dåligt som jag gör! usch vad jobbigt det är, kan knappt koncentrera mig..:(

usch fyfan.

jag är sjuk och hemma från skolan, har precis vaknat och ska ta något att äta nu.. hörs senare !

godnatt alla :)

godnatt, jag tänker sova nu mår jätte dåligt.. men egentligen pallar jag inte vara de, rätt kul i skolan ju..host, aja godnatt med er :)

hejsansvejsan

hej, jag hann inte blogga imorse.. men nu har jag kommit hem från Anna har varit hos henne och hjälpt henne med stallet + hennes hästar, men nu skulle hon träna hoppning så jag tänkte att jag körde hem och blogga lite ;) nej men, ska ta något och äta sen glo tv :)

RSS 2.0